• Repornim Vieți,
    Reclădim Bucuria

    Donați
    până în prezent 106,576 €

    DONEAZĂ pentru Nepal

Campania s-a incheiat. Nu se mai accepta donatii. Va multumim din inima pentru sprijin!

Ce este “Bucurie pentru Nepal?”

Este răspunsul nostru la cutremurele din Nepal. Refuzăm să îi lăsăm pe cei din Nepal să se resemneze în fața morții, a distrugerii și a disperării.

Strângem fonduri pentru a-i ajuta pe cei mai afectați oameni din zonele izolate din Nepal să își reconstruiască viețile. Vrem să reaprindem bucuria, încrederea și speranța.

Convingem oamenii din România și din lume să contribuie la această campanie. Știm cât de puternic este să împărtășim bucuria și compasiunea cu cei aflați în nevoie.

Niciun cutremur nu poate distruge bunătatea.

Implică-te!

Donează

Repornim Vieți,

Reclădim Bucuria

 

 

Alex Găvan

“Mă aflam în Tabăra de Bază de pe Everest/ Lhotse, pe 25 Aprilie când a avut loc primul cutremur. Am supraviețuit avalanșei care a urmat și am rămas în Tabăra de Bază ca să particip la operațiunile de salvare de acolo. Două zile mai târziu, când am coborât de pe munte, am realizat ca tragedia prin care treceau locuitorii Nepalului era mult mai mare. Aceștia nu au la dispoziție companii de asigurare care să îi ajute, și-au pierdut casele și mulți dintre ei îi plâng pe cei dragi pe care i-au pierdut, în loc să-și găsească alinare în brațele lor. Nepalul și locuitorii săi mi-au oferit enorm în ultimii 10 ani de când merg acolo pentru ascensiuni la altitudine. Mi-au schimbat viața pentru totdeauna și m-au făcut să fiu o persoană mai bună. Este momentul să dau înpoi ceea ce am primit. În fața morții și a distrugerii, trebuie să răspundem pro-activ și cu compasiune și să ne îndreptăm eforturile către cei mai afectați dintre locuitorii Nepalului. De aceea am început campania “Bucurie pentru Nepal”, care are ca obiectiv strângerea fondurilor necesare pentru a ajuta la reconstruirea comunităților locale, în parteneriat cu Matthieu Ricard și cu organizația sa, Karuna-Shechen.”

Mai multe despre Alex Găvan

Matthieu Ricard

“Îi suntem foarte recunoscători lui Alex Găvan pentru mobilizarea bunăvoinței și a solidarității în favoarea victimelor cutremurului din Nepal, prin intermediul organizației noastre Karuna-Shechen. Suntem 100% dedicați punerii compasiunii în acțiune cu toată puterea și sufletul nostru. Avem 50 de echipe medicale puternice în Nepal care au fost active acolo în ultimii 15 ani și care sunt familiarizate cu situația din teren. Este momentul să ne manifestăm solidaritatea, bunăvoința și grija pentru a alina pe cât de mult posibil suferința care s-a abătut asupra locuitorilor Nepalului și pentru a-i ajuta să-și reconstruiască viețile.”

Născut în Franța în 1946, fiu al filosofului francez Jean-François Revel și al pictoriței Yahne Le Toumelin, Matthieu Ricard este călugăr budist, scriitor, translator și fotograf.

După terminarea doctoratului în genetică moleculară în 1972, acesta s-a mutat în regiunea himalayană, unde a locuit și locuiește în ultimii 40 de ani.

Mai multe despre Matthieu Ricard

Care este abordarea noastră?

 

Acționăm pentru a ajuta oamenii și comunitățile să revină la ritmul normal de viață, să-și recapete bucuria de a trăi și să-și asume responsabilitatea pentru propriul viitor. 

Principalii beneficiari ai acestei campanii sunt cei care sunt de cele mai multe ori uitați sau trecuți cu vederea de marile organizații internaționale: oamenii din asezări izolate răspândite peste tot în zona himalayană. Cei mai mulți dintre aceștia, copii și adulți, au pierdut totul în urma cutremurului.

În timp ce cei mai mulți asigură ajutor de urgență, obiectivul nostru este reconstrucția și dezvoltarea capacității de acțiune a comunităților locale izolate. Donațiile tale vor finanța în principal: reconstruirea de școli, asistență medicală, alimentare cu apă, dezvoltarea de rețele locale de oameni și leaderi, inclusiv femei, care le vor oferi posibilitatea de a-și asuma responsabilitatea de a duce procesul de reconstrucție la finalitate. Având în vedere că nu este exclusă producerea de noi dezastre, un procent de până la 25% ar putea fi alocat intervențiilor de urgență.

Proiectele vor fi implementate prin intermediul partenerului nostru în Nepal, care este una dintre cele mai experimentate organizații de la nivel local, Karuna-Shechen, care a fost înființată în anul 2000 de Matthieu Ricard.

Donează

Repornim Bucuria,

Reclădim Vieți

Cum să vă implicați?

Ajutați-ne să repornim vieți și să reclădim bucuria în Nepal, donând pentru proiectul nostru, fie ca o persoană privată, fie ca o companie. Oricât de mică ar fi donația, ea va avea un impact în comunitățile aflate în nevoie.

Puteți dona prin plăți online, pe site-ul nostru sau prin sponsorizare.

Puteți de asemenea să duceți vestea mai departe și să îi faceți pe prietenii voștri să se implice, folosind vizualurile pentru online pe care le punem la dispoziție și organizând evenimente de strângere de fonduri în comunitățile voastre.

Fiecare acțiune contează! Este singurul mod în care înlocuim dărâmăturile cu solidaritatea și cu compasiunea; ruinele cu construcția; disperarea cu încrederea și altruismul.

Donează

Repornim Vieți,

Reclădim Bucuria

Urmărește proiectul!

100% din fondurile strânse în cadrul campaniei vor merge direct la oamenii și comunitățile incluse în proiectele pe care le finanțăm în Nepal.

Niciun ban din donații nu va fi folosit pentru costuri administrative. Echipa din România lucrează 100% pro bono, ca o contribuție pentru a aduce bucurie în Nepal. Costurile administrative ale Karuna-Shechen sunt acoperite de un donator.

Avem un angajament pentru 100% transparență și vom publica în această secțiune rapoarte pentru a vedea activitatea derulată în cadrul acestei campanii.

Vă rugăm să citiți la linkurile de mai jos rapoartele de activitate ale Karuna-Shechen.

Donează

Repornim Vieți,

Reclădim Bucuria

 

Prieteni

Cauza noastră pentru bucurie în Nepal crește odată cu fiecare dintre noi care crede în ea și în puterea noastră de a face lucrurile să se întâmple. Suntem recunoscători sprijinului pe care l-am primit de la prietenii noștri:

Ivan Patzaichin

Campion Olimipic

Citește testimonial

Eugen Voicu

Fondator Certinvest

Citește testimonial

Oana Pellea

Actrita

Citește testimonial

Cătălin Tolontan

Jurnalist

Citește testimonial

Liviu Drăgan

CEO TotalSoft

Citește testimonial

Cristian Lascu

Speolog

Citește testimonial
 

Vlad Mixich

Jurnalist

Citește testimonial

Adelin Petrișor

Jurnalist

Citește testimonial

Sponsori

Mulțumim tuturor companiilor care contribuie la proiectul nostru! Au toată aprecierea noastră pentru disponibilitatea lor de a susține o cauză în serviciul unora dintre cei mai încercați oameni din lume, doar pentru că vor să dăruiască.

Certinvest

TotalSoft

TrendConsult

Cris-Tim

Hipo

Rohost

Kayzen Institute

Hyperion Media

Tatkraft

PC4U

Human Invest

Timac Agro

Ești interesat să devii sponsor?

Parteneri

A face bine este muncă de echipă. Suntem recunoscători partenerilor noștri care, prin munca și contribuția lor, ne ajută să dezvoltăm această campanie de strângere de fonduri fără niciun cost financiar. Datorită sprijinului și angajamentului lor, suntem capabili să dăm 100% din fondurile strânse oamenilor din Nepal:

Mindshare

Dorim sa mulțumim lui Alex Lăpușan, Simona Lăpușan, Alex Axon, Adrian Limbășan, Solene Cesbron, Tuan Nini, Orlando Nicoară, Șerban Alexandrescu, Dan Bulucea, Antonio Eram, Horia Grozea, Mihaela Teleman, Ciprian Teleman, Raluca Brumariu, Cosmin Silistraru, Andreea Archip, Marius Negrea, Silviu Hotaran, Ioana Paverman, Eric Chazot, Crina Radu, Cristiana Ionescu, Iulian Ștefan, Petru Delea, Ioan Bunea.

Parteneri Media

Pentru a face lumea să se implice este nevoie de un sprijin puternic din partea presei. Suntem recunoscători partenerilor noștri media care ne ajută să ducem vestea mai departe:

TVR

Stirile TVR

GSP.ro

Adevarul

Adevarul de Weekend

Antena 3

Observator

Discovery Channel

Eurosport

Dolce Sport

Realitatea

RFI

Kiss FM

Kiss TV

Rock FM

Magic FM

Itsy Bitsy FM

Gold FM

Radio Romania Actualitati

Radio Tananana

National Geographic

Foreign Policy

Dilema Veche

Historia

Beau Monde Style

Marie Claire

Men's Health

Decat o revista

Sapte Seri

UPC

Auto moto si sport

Casa si gradina

Femeia de azi

Romania Pozitiva

Cariere

HR Manager

Wallstreet

Click

Emunte

HAC!BD

ExpoTV

Grand Cinema & More

Think Outside the Box

Implicați-vă

 

ACȚIUNE PERSONALĂ

Ajutați-ne să răspândim vorba! Descărcați și distribuiți vizualurile noastre de aici, pe conturile voastre de social media, pe site-uri și pe bloguri.

Vă rugăm folosiți linkul

http://alexgavan.ro/nepal/#donate

pentru redirecționare.

Distribuie spotul YouTube >>
Distribuie spotul nostru pe Facebook >>

Distribuiți informația despre această cauză și despre modul în care se poate dona.

Implicați-i pe oamenii din viața voastră într-un joc al bucuriei. Fiecare mic gest de generozitate aduce o diferență.

Împreună putem reporni vieți și reconstrui bucuria!

Donează

Repornim Vieți,

Reclădim Bucuria

PROIECTE COMUNITARE

Împărtășiți acest proiect cu toți cei cu care vă împărtășiți bucuria de viață: oameni cu care alergați, faceți cățărare, mergeți pe munte, citiți, dansați.

Puteți să vă alăturați campaniei noastre dezvoltând propria voastră strângere de fonduri, iar banii vor ajunge în proporție de 100% pentru a-i ajuta pe oamenii din Nepal să-și repornească viața!

Un mare mulțumesc pentru cei care deja ni s-au alăturat nouă:

Contact

Dacă vreți să aflați mai multe despre ce facem și cum puteți contribui, vă rugăm trimiteți un mesaj la nepal@alexgavan.ro .

Mulțumim!

 

Mesaje de la donatori