Firmele pot direcţiona 20% din impozitul pe profit, fără niciun cost.

Sponsorizări

Firmele pot direcţiona 20% din impozitul pe profit pe care îl datorează statului, către o organizaţie neguvernamentală, fara niciun cost.

Puteţi susţine campania “Bucurie pentru Nepal” direcţionând către Asociaţia Proiectul Cloud Climbig 20% din impozitul pe profit, prin transferul acestei sume în contul bancar: RO48 RZBR 0000 0600 1766 6333  RON deschis la Raiffeisen Bank.

Direcţionarea a 20% din impozitul pe profit se va face prin încheierea unui contract de sponsorizare între compania sponsor şi Asociaţia Proiectul Cloud Climbing. Sponsorizarea va genera, pentru compania sponsor, o reducere a impozitului de plată cu valoarea întegrală a sponsorizării, dacă sponsorizarea este mai mică decât 0,3% din cifra de a afaceri a companiei şi nu depăşeşte 20% din impozitul pe profit datorat.
În situaţia în care sponsorizarea depăşeşte limitele mentionate, ea va reprezenta în continuare beneficiu fiscal pentru sponsor, deoarece este permisă reportarea acesteia în urmatorii 7 ani consecutivi. Recuperararea sumelor se va efectua la fiecare termen de plată a impozitului pe profit.

Practic sponsorul va plăti suma respectivă nu în contul impozitului pe profit datorat ci în contulcampaniei “Bucurie pentru Nepal”.

100% din donatii

merg la oamenii aflati in nevoie, nu in costuri administrative!

Donează

Repornim Vieți,

Reclădim Bucuria