Blog

Thursday, November 10, 2011 - 22:00

Hai cu mine sa vezi o padure virgina!

Hai cu mine sa vezi o padure virgina!

 

In interiorul Parcului National Piatra Craiului s-au taiat la ras versanti intregi timp de ani de zile. Si inca se mai taie, oricare ar fi raspunsul oficial pe care il primiti de la autoritati. Stiu asta pentru ca masivul este ca o a doua mea casa. Si ma deranjeaza teribil cand aud drujbele in sufragerie chiar si intr-o zi de duminica.

 

Evident, intr-un parc national, lucrul asta nu ar fi posibil fara un acord tacit sau mai putin tacit "de mai sus". Mai sunt insa zone cu paduri virgine si aici. Deocamdata. Inca putem schimba ceva daca vom reusi sa ne strangem indejuns de multi astfel incat sa nu mai putem fi ignorati. Sustinerea principiala a unei cauze neurmata si de o trecere concreta la actiune este zero.

 

Pentru primii cinci "activisti" care ne ajuta sa raspandim mesajul campaniei WWF Romania (si implicit sa schimbam ceva in bine in tara asta) voi avea placerea sa va arat pe viu, timp de doua zile, ce inseamna cu adevarat o padure virgina in Padurile Sincii din nordul muntilor Fagarasului. Vom merge impreuna si la observatorul de ursi.

Afla cum la http://padurivirgine.ro/concurs/

 

 

 

 

Share on Facebook